joi, 12 noiembrie 2009

ETE SCARTZ

Cloud Factory prezinta : “Ete Scartz”


În zilele de 20, 21, 22 noiembrie intre orele 12-24 , 2009, Cloud Factory continua seria de evenimente intr-un loc inedit la Scart , str. Zoe nr. 1, Timisoara.


Asociatia Cloud Factory va invita la expozitia de obiecte lucrate manual in cadrul evenimentului „Ete Scartz” unde puteti admira noile creatii ale artistiilor Amima, Kimiru Bijoux, Mu-sai, Tomatodrag, Multe chestii, Zona Quilt, 123 Start, Degete Murdare, Alina Art, Manca, Eszter, Arabela, Livia Coloji, Zaza cit si creatii vestimentare ale creatoarelor Elena Mazare si eu, bineinteles!
Artistii doresc sa atraga atentia asupra noilor tehnici de manufacturare din diferite materiale neconventionale.
Pe linga arta indoitului hartiei-origami, tricotat -eu am caciuli colorate pentru zile posomorate:) - , crosetat - tot eu, o sa vedeti! -, modelat sau cusut - din nou eu si rochitele altfel - artistii vin cu noi tehnici de asamblare de materiale naturale (flori, frunze, lemn) dar si cu materiale refolosibile (plastic, material textil, lemn).
Un al procedeu folosit de unii artisti este caserarea servetelului pe diferite obiecte cum ar fi : cutii, ceainice, cesti, bucati de lemn perii de par.


Asociatia Cloud Factory este o initiativa de bune practici si consum responsabil, ce oferă soluţii originale pentru un stil de viaţă modern. Expoziţia “Ete Scartz” continua seria de manifestări care urmăresc să promoveze comunitatea handmade din vestul ţării, să o aducă în atenţia celor care apreciază frumosul şi originalitatea.


Ete Scartz! si ne intoarcem la unul din locurile frumoase din oras, caruia aveti un motiv in plus sa-i calcati pragul la un ceai si o aruncare de privire peste lucruri unicat si handmade:)!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu