miercuri, 24 februarie 2010

ABSOLUTELY FABULOUS

Sambata asta voi participa aici::

ABSOLUTELY FABULOUS
FASHION&VINTAGE FAIR
27 FEB // 11:00-19 :00 // Absintherie Sixtina // Str. Covaci nr.6 – Lipscani - strada cu antichitati,Bucuresti.
Sambata, 27 februarie, la Absintherie Sixtina (langa fostul Amsterdam café, strada Covaci, nr. 6) are loc unul dintre cele mai fancy targuri de fashion&vintage.Organizat de Diana Enciu si Alina Tanasa pentru fashion addicts, vintage lovers si fabulous women, evenimentul reuneste - cu sprijinul Absintheriei Sixtine, Avon Romania, Eco-Rom Ambalaje si De Vinci by Cristina Herea – tineri designeri romani, top vintage stores, top accessories designers, jewelery designers si beauty specialists intr-un singur loc si asta pentru ca ca aveai nevoie de un spatiu in care sa te simti Fabulous intr- o zi banala de sambata.
***AVON GIFT pentru fiecare vizitator
***Eco-Rom Sex and the city photo pentru fiecare vizitator
***vizitatoarele noastre vor beneficia de sfaturile specialistilor de la salonul De Vinci by Cristina Herea si de o sedinta de make up.
La eveniment vor participa Coca Zaboloteanu, Arina Varga, Adelina Ivan, TrueVintage, Haine Vintage, Italian Vintage, Like Vintage, About Vintage, Belinda Liu, A Minuit Marie, Eugenia Enciu, Evintage, La Chatterie, Vintage Boutique, Fandacsia, Adela Coman si multi altii.
Come and be fabulous @ Absolutely Fabulous Fair!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu