miercuri, 24 martie 2010

Evenimente la care voi participa in 27-28 Martie,Timisoara

Eveniment Cloud Factory in parteneriat cu Fundatia Rubin

În zilele de 27 şi 28 Martie, intre orele 12-18 , 2010, Cloud Factory in parteneriat cu Fundatiei Rubin ies in strada pentru a mai dedica un eveniment obiectelor lucrate de mână.
Strada Goldis a cafenelei „Papillon” gazduieste membrii comunitatii Cloud Factory ce va propun o expozitie de creaţii handmade, muzica, ceai ecologic, workshop-uri pe teme ecologice.
„Nori Incondeiati” este un eveniment cultural pentru cei interesati sa-si stimuleze latura creativa cat si pentru cei care doresc sa isi petreaca timpul liber in atmosfera clouds cu ceai ecologic si voie buna .
În cele două zile ale evenimentului „Nori Incondeiati” dedicate sarbatorii Pastelui se v-a desfăşura: workshop-ul pe tema ecologica „Nu Fii Pungas!”cu plase de pinza oferite de membrii asociatiei pentru a fi pictate, in ideea de a renunta la punga de plastic pentru una mai rezistenta.
Asociatia Cloud factory doreste si sa implementeze conceptul de respect fata de elementele mediul inconjurator, organizand evenimente artistice specifice: workshop-uri, expozitii, actiuni stradale pe teme ecologice deschise publicului.
Expoziţia de „Nori Incondeiati” continua seria de manifestări care urmăresc să promoveze comunitatea handmade din vestul ţării, să o aducă în atenţia celor care apreciază frumosul şi originalitatea.


„24H de Teatru” la Teatrul Studenţesc Thespis

27 Martie – Ziua Mondială a Teatrului

Continuand o traditie inceputa in 2003, Teatrul Studentesc Thespis celebreaza in 27 martie Ziua Mondiala a Teatrului printr-un mega-maraton de teatru. Manifestarea se va desfasura incepand de Vineri, 26 Martie, orele 24.00 pana sambata, 27 Martie 2010, orele 24:00, la Casa de Cultura a Studentilor din Timisoara, salile 202 si 203.
Urmand modelul de succes al editiilor precedente, Teatrul Thespis, alaturi de invitatii sai (Teatrul de Garaj si Curte Aualeu, Teatrul Podul din Bucuresti, Teatrul Imago din Cluj, Art Club Iulia, Shadows - TSRT, Societé Noir – OPAC şi Coliseum de la Chisinau) vor oferi numeroase spectacole, workshop-uri de jonglerie, acrobatie si manipulare de obiecte, proiectii de spectacole, precum si concerte de buna calitate (Sonatic, Phaser şi Cristina Padurariu impreuna cu Ionut Dorobantu), iar fetele de la Cloud Factory vor fi prezente cu norisorii lor pufosi (produse handmade).
De asemenea, Teatrul Thespis se alatura proiectului ecologist mondial Earth Hour – Ora Pamantului, stingand reflectoarele intre 20.30 si 21.30 si organizand un spectacol-lectura la lumina lumanarilor (Thespis) si jonglerii cu foc (Shadows).
Intrarea este libera si recomandata tuturor amatorilor de cultura contemporana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu