miercuri, 3 martie 2010

Hand Maiden“Hand Maiden”- Eveniment dedicat femeii creative!
6-7 martie, Manufactura (spl.T.Vladimirescu nr.9).Workshop-uri si expozitie!
Pentru cele care doriti sa petreceti Ziua Femeii intr-o atmosfera care celebreaza feminitatea si creativitatea, dar si pentru aceia dintre voi care vor sa ofere un cadou inedit prietenelor si iubitelor, reinoim invitatia la workshop-urile Cloud Factory.
In 6 Martie, incepand cu ora 15., la cafeneaua Manufactura pe Splaiul Tudor Vladimirescu nr. 9 puteti sa va manifestati creativitatea pictand pe diverse materiale reutilizate, sub indrumarea celor din Clouds. Esarfele -care fac parte din workshopul Pixie’scarf in 6 martie, orele 18-20 , le primiti cadou din partea noastra pe care le ve-ti putea picta. De asemenea, puteti admira si rezerva creatii din expozitiile permanente ale artistilor participanti.
Duminica, 7 Martie, intre orele 15-19 , workshop de manufacturare a florilor din hartie , la care invatam cum sa oferim flori intr-un mod ecologic.

Alaturi de esarfele, accesoriile si gentile fistichii, atmosfera evenimentului va fi intregita de aromele ceaiurilor oferite de Asociatia Cloud Factory, ceaiuri ecologice, in ton cu expozitia noastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu