marți, 15 februarie 2011

Targ de haine si accesorii vintage, handmade, designer“Sambata, pe 19 februarie, ma duc la Goblin, in centrul vechi. Am intalnire cu cei mai tari colectionari de piese vintage, dar si cu tineri designeri si creatiile lor unicat. Ma asteapta cateva ore de shopping de calitate. Nu voi rata nimic! Imi trebuie neaparat o geanta din aia mare, in care incap de toate, plus o rochie tare, pentru ca seara raman la party. Hai, ramai si tu? Vintage Session se continua cu un After Party, tot la Goblin, tot in stil retro si plin de mister. Iti amintesti de Agatha Christie? Dar de Inspectorul Columbo? Mie imi placeau la nebunie! Avem ocazia sa ne aducem aminte de ei la “Crima pe Smardan 30″, incepand cu ora 21:00. Un party interactiv, un party “de dezlegare” :D! PONT: Stiu ca cine vine la Vintage Session are parte de surprize, seara la petrecere!

Eu m-am decis sa imi chem si prietenele la Vintage Session@Goblin, ca sa ne dam cu parerea despre ce se poarta in aceasta primavara si sa ne facem poze in coltul divelor. Promit sa pun totul pe facebook. Daca vii si tu la targ, vezi cu ce te imbraci, ca fashion bloggerii vor fi cu ochii pe noi!"

Detalii:

Unde: Club Goblin, Str. Smardan, nr 30 (centrul istoric)
Cine: peste 30 de expozanti cu produse vintage, handmade si tineri designeri
Cand: sambata, 19 februarie, 12:00 – 19:00
Dress code: crazy vintage
Parteneri media: kudika, envy, metropotam, 121.ro, port.ro, sofresh, styleandthecity, stil feminin, hipmag, tonight, feminis.ro, the plot, feeder.ro, iConcert, nights.ro, alternativ, studentie.ro, 24 fun
Organizator: www.haine-vintage.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu