marți, 24 mai 2011

FASHION BOUTIQUE


FASHION FAIR & EVENT

VARA 2011

Sambata, 28 mai, la Carol Parc Hotel ( langa parcul Carol), Aleea Suter nr.23-25, are loc editia de vara a targului/eveniment de fashion Fashion Boutique.


Palatul Suter - Astazi boutique hotelul de 5 stele Carol Parc Hotel si Media Art Consulting, cu sprijinul Schlumberger, Sephora, Fashionvictim, Hugo Boss, Macarons Madame Lucie, Cupcakery, Anca Radulescu- make up, Fontana Contarini, Parisax,Exotique, Artlinea, Agentia de presa mondena, Kanal D, In Style, Look, Beckers Bester, Analex, Jules by Julia S, Charpentier, Silaghi Ioana,Intre prietene.ro, Lucia Dumitrescu, Nouvelles Esthetiqes organizeaza in data de 28 mai intre orele 10:30 si 18:30 un pop-up boutique sales, in cadrul caruia tinerii designeri isi vor expune in spatii amenajate reprezentativ , cu design personalizat propriile creatii/selectii din colectiile anului 2011. Fiecare spatiu de expunere va fi astfel construit pentru a avea posibilitatea de vanzare a produselor. Vor fi invitati sa expuna tineri designeri romani, designeri de accesorii si bijuterii.

Pe parcursul a 7 ore, echipa de make-up artisti indrumati de Anca Radulescu va realiza machiaje profesionale doamnelor prezente iar firma de cosmetice Fontana Contarini va oferi demonstratii de make-up cu specialisti pregatiti in atelierele companiei din Italia, in timp ce o echipa de hair stylisti ai salonului ArtLinea va face demonstratii de hair-styling.

Va exista de asemenea un Celebrity- Corner unde fiecare doamna ce va vizita targul se va simti vedeta pentru cateva minute. Un stilist ii va compune o tinuta in functie de personalitatea sa iar o echipa de make-up artisti si hair-dresser-i ii va sugera un nou look! Momentul va fi imortalizat de un fotograf profesionist iar imaginile ii vor fi oferite cadou.

In incinta hotelului, in renumitul Piano Club va fi amenajat un loc special in care vor fi expuse cate trei creatii ale celor mai importanti designeri ai momentului. Printre acestia se numara : Stephan Pelger Rhea Costa, Malvina Cervensky - cu bijuteriile Malvensky, Mirela Diaconu, Catalin Botezatu, Rita Muresan, Clara Rotescu, Mihaela Drafta, Mihaela Glavan, LKit, Andra Andreescu si Snobbish Breakfast, Jules by Julia S.

V-am pregatit o tombola! La plecare fiecare vizitatoare va extrage un bilet castigator. Nu exista biletele necastigatoare! Vei pleca, in functie de noroc, cu reviste In Style, Look, Ideal Mariaj si alte reviste glossy, cadouri de la Hugo Boss, Macarons Madame Lucie, Sephora, Exotique, Charpentier si de la tinerii designeri participanti.

Seara, incepand cu ora 19, va asteptam in curtea interioara a Hotelului Carol Parc, la cocktailul Fashion Party. Gazda evenimentului va fi Gina Pistol, care ii va invita pe designerii momentului sa paseasca pe catwalk alaturi de cele mai noi creatii vestimentare ale lor. Sampanie fina, prajiturele frantuzesti, aperetive preparate de maestrii bucatari, vedetele high-classului si multe cadouri, toate vor crea o seara de neuitat pentru invitatii la evenimentul privat Fashion Party.

Va asteptam!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu