marți, 14 iunie 2011

ABSOLUTELY FABULOUSFashion & Vintage Fair

Be Summer Fabulous
18&19 IUNIE / CAFEPEDIA ROMANA

------------------------------------------------


Pentru ca vara trebuie sa inceapa intr-o maniera absolut fabuloasa si pentru ca fashionistele asteapta nerabdatoare o noua, Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair revine cu o editie dedicata caldurii!


Pe 18 si 19 iunie, intre orele 11:00 – 19:00, la Cafepedia Romana, Str. Pictor Arthur Verona, Nr.2, va avea loc un nou eveniment dedicat fashionistelor aflate in cautarea unor outfituri fabuloase pentru sezonul cald. Vizitatoarele sunt astepate sa surprinda cu outfituri numai bune de pozat de bloggerii de street style si ca veste buna: nu exista dress code. Tot ce trebuie sa faci e sa fii cat mai fashionable si cat mai fabulous!


Diana Enciu si Alina Tanasa au selectata atent, ca de fiecare data, expozantii de piese vintage si tinerii designeri dornici de afirmare si te asteapta sa descoperi cele mai hot piese si accesorii ale sezonului.


Asa cum au fost obisnuiti, vizitatorii Absolutely Fabulous vor primi cadou produse cosmetice de la ORIFLAME (www.oriflame.ro) , si se vor putea bucura de o terasa fabuloasa.


LET’S SHOP AND BE FABULOUS!!! ABSOLUTELY FABULOUSNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu