marți, 8 mai 2012

postevent La dolce vitaLa Dolce Vita a devenit realitate pentru peste 2.500 de persoane
in cadrul celei de-a 8-a editii V for VINTAGE


In weekendul 5 – 6 mai 2012, Sala Dalles a fost locul de intalnire a peste 2.500 de persoane indragostite de cultura modei si de stilul de viata La Dolce Vita. La cea de-a 8-a editie V for VINTAGE vizitatorii au gasit vintage autentic, au intalnit designeri, gustat bunatati si incerca creme bio & organice.

Timp de doua zile, V for VINTAGE a trait La Dolce Vita alaturi de publicul din Bucuresti, sub toate aspectele posibile. Cei peste 2.500 de vizitatori s-au abandonat unui veritabil un tur de forta al creativitatii pure. Zeci de zeci de standuri s-au jucat cu culorile si imaginatia, inimile au zambit odata cu primavara iar nuantele puternice ne-au sarutat ochii si sufletul.

Zona de lounge nu s-a lasat mai prejos, oferind vizitatorilor cea mai pura si copilareasca desfatare. Ca rasfat, Maison Esthetique a impletit parul tuturor vizitatoarelor care au avut curajul de a incerca o schimbare totala iar Avon a oferit sesiuni gratuite de manichiura. Pentru simturi, Aperol Spritz a oferit in Happy Hours cocktailuri racoritoare in timp ce Venchi a servit gelato autentic. Scuterul bleumarin Vespa a stat la dispozitia vizitatoarelor cu gust pentru aventura si calatorii.

Insa aventura La Dolce Vita nu s-a incheiat inca pentru ca joi, 10 mai anuntam numele fericitei castigatoare a tombolei V for VINTAGE. Premiul este unul cu adevarat deosebit: rochia portocalie din vizualul celei de-a 8-a editii a targului, o creatie unicat care poarta semnatura unui designer: Fe[Male]. Site-ul www.vforvintage.ro si contul nostru de facebook www.facebook.com/vforvintagefair sunt fi primele locuri unde va fi anuntata extragerea, dar si unde pasiunea noastra si a voastra pentru moda si culoare se intalnesc, in albumele special dedicate evenimentului si celor mai frumos imbracate vizitatoare.

Urmariti-ne pe perioada verii, pentru ca V for VINTAGE planifica deja editia numarul 9 a targului, cu o tema asortata cu culorile rasaritului. Va multumim ca ne-ati fost alaturi si ne regasim in curand!


V for VINTAGE is
Laura Calin
Martha Botezatu

call 0724.228.626

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu